naam en logo

het idee achter Prismatis

Op zoek naar een naam die veelzijdigheid, meerlagigheid en diversiteit uitdrukt kwam ik uit bij Prismatis. Van het prisma. Een prisma is een veelzijdig transparant voorwerp. Wanneer wit licht hier op een bepaalde manier invalt wordt dat licht gebroken in alle kleuren van de regenboog, het zichtbare kleurenspectrum. Elke kleur heeft een andere frequentie en vormt zo een andere laag. De veelzijdigheid en meerlagigheid van de dienstverlening van Prismatis in één woord vertaald. En verbeeld in het logo, een vereenvoudigde weergave van een prisma met kleurenband.

samenwerking

met andere Professionals

Op de verschillende werkgebieden van Prismatis vindt samenwerking plaats met professionals met hun eigen specialismen. Soms ruilen we diensten uit en soms werken we naast elkaar als zzp-er. Binnen Prismatis is plaats voor samenwerking op verschillende gebieden. Samen weten en kunnen we meer.

meer over

Sandra Leefmans

Cultureel antropoloog drs. Sandra M. Leefmans (1972) helpt als mentor en trainer coaches en leerkrachten betere resultaten te boeken met hun hoogbegaafde cliënten en leerlingen.

Inmiddels is Sandra Leefmans de belangrijkste expert op het gebied van succesangst bij hoogbegaafden in Nederland. Ze is schrijver van het boek Te slim om te slagen; over succesangst bij hoogbegaafden en geeft overal in het land workshops en trainingen over succesangst. Ze coacht bij uitzondering ook hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassen.