aanbod en agenda

CURSUSSEN EN TRAININGEN

SC-feb2019

SPECIALISATIECURSUS SUCCESLEV voor HB-specialisten

Succesangst voorkomen en verminderen bij jouw hoogbegaafde klant of leerling.

De cursus is voor hoogbegaafdheidsspecialisten die met kinderen, jongeren en/of volwassenen werken en die hun klanten of leerlingen graag willen helpen bij het omgaan met, voorkomen en verminderen van succesangst.

Data: vrijdag 01/02, 08/02, 15/02
Tijd: 9.30-16.30

BC-mrt2019

BOOTCAMP succesLEV

Drie dagen succesangstreductietraining voor volwassenen volgens de succesLEV methode

De training is voor (jong) volwassenen die graag beter willen leren omgaan met hun succesangst en deze willen verminderen.

Data: vrijdag 22/03, 29/03, 05/04

Tijd: 9.30-16.30

agenda

evenementen, workshops en lezingen

1

december

zaterdag 1 december 2018

Prismatis zes jaar !

Op zaterdag 1 december bestaat Prismatis al weer zes jaar! Dit moet gevierd worden… Hoe we dat gaan vieren dat verklappen we als het bijna zover is.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

14

december

HB-café Alkmaar

Workshop succesangst

Vrijdag 14 december 2018 is Sandra Leefmans gaststpreker bij HB-café Alkmaar. Ze zal daar een interactieve workshop geven over Succesangst bij hoogbegaafden.

meer info
Succesangst is niet hetzelfde als faalangst. Bij faalangst ben je bang dat je het niet goed doet, fouten maakt, het verknalt. Bij succesangst ben je bang dat je het wel goed doet, het beter doet zelfs dan een ander. Je zal toch maar met je hoofd boven het maaiveld uitsteken… Heb je dat wel verdiend? En dus stel je uit, doe je zo min mogelijk je best, maak je liever fouten en verknal je het, bewust of onbewust.

naar de site van IHBV

11

januari

boeklancering

Werkboek Slim en toch slagen

Vrijdag 11 januari 2019 presenteert schrijfster Sandra Leefmans het werkboek “Slim en toch slagen”  op de open dag van Prismatis.

11

januari

vrijdag 11 januari 2019

Open dag Prismatis

Op vrijdag 11 januari 2019 heeft Prismatis open dag. Schrijf je in op de nieuwsbrief als je een uitnodiging voor de dag wilt ontvangen of meld je direct aan voor de open dag.

meer info
Het programma van de open dag is al bijna rond. Vast staat al dat om 19 uur het werkboek wordt gepresenteerd. Eerder op de dag zijn er korte workshops en ’s avonds een feestelijk programma. Binnenkort komt hier meer informatie te staan over de dag!

14-18

januari

online cursus

Van succesangst naar succesLEV

Lev is Hebreeuws voor “hart” en betekent in het Russisch “leeuw”. Een toepasselijker naam voor deze methode zou ik niet kunnen bedenken.

meer info

Met succesLEV bieden we een manier om om te gaan met succesangst en deze stap voor stap te verminderen. Voor iedereen die zichzelf niet langer wil tegenhouden. Voor mensen die angst niet langer de koers van hun leven willen laten bepalen.

meer informatie

direct inschrijven

25

januari

HB-café Zeeland

Workshop succesangst

Vrijdag 25 januari 2019 is Sandra Leefmans gaststpreker bij HB-café Zeeland in Middelburg. Ze zal daar een interactieve workshop geven over Succesangst bij hoogbegaafden.